Doblatge i anglès per a joves

Doblatge i anglès per a joves

14 de febrer del 2015 / El dia 28 de març, dissabte, us proposem un taller d’introducció al doblatge per a joves de 13 a 18 anys amb una particularitat.

Les dues últimes hores del taller les farem en anglès. Sí, guió en anglès, imatge en anglès i director de doblatge anglès, en James Phillips.

No és la primera vegada que ho fem i sempre ha tingut una molt bona acollida. El doblatge, que alguns culpen de ser la causa del desconeixement d’idiomes, pot ajudar i molt al perfeccionament de la pronúncia. Sentirem els diàlegs en anglès i els reproduirem en anglès amb el suport del guió escrit i del director de doblatge. Una sessió —curta— d’immersió gens passiva. Entenem que adquirir una llengua depèn en bona mesura de l’ús i no solament dels estudis de gramàtica i de l’absorció passiva com a espectador.

En aquesta ocasió el taller va dirigit a joves i el material està adaptat a la seva edat, però a l’escola també oferim tallers de doblatge en anglès per a adults i nens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>