Intensius juliol 2015

Intensius juliol 2015

26 de febrer del 2015 / Aquest any us oferim cursos intensius de doblatge al mes de juliol.

D’una banda tenim un primer nivell, de 100 hores de doblatge de ficció que podeu complementar, si voleu, amb 20 hores de doblatge de documentals i també amb 20 hores de cant i doblatge.

De l’altra, us oferim un segon nivell, també de 100 hores de doblatge de ficció i documentals. Aquest segon nivell es pot complementar amb 20 hores de cant i doblatge, si voleu. Per matricular-s’hi cal acreditar haver cursat estudis de doblatge.

El curs començarà el 29 de juny i s’acabarà el 24 de juliol, i les classes s’impartiran en horari de matí, de 9 a 14.15 h de dilluns a divendres. Els mòduls de documentals i de cant es faran en horari de tarda, de 15.30 a 18 h.

Els professors són els habituals dels cursos regulars de l’escola (aquí podreu veure tots els nostres col•laboradors http://www.ecad.cat/professorat/). Com sempre el curs és eminentment pràctic a les nostres sales de gravació professionals i treballarem en grups de màxim 7 alumnes.

Demaneu més informació a l’escola. Envieu un missatge a info@ecad.cat o truqueu-nos per concertar una entrevista sense cap mena de compromís.