L’ECAD i Plataforma per la Llengua

L’ECAD i Plataforma per la Llengua

10 de maig del 2015 / Convidats per Plataforma per la Llengua (Baix Llobregat i Maresme) hem anat a Esparreguera i a Arenys de Munt on hem improvisat tallers de doblatge per a joves. Els tallers tenen com a objectiu una aproximació al món del doblatge —perquè són eminentment pràctics— però obren la possibilitat de tractar diversos temes relacionats amb la llengua, sobretot amb l’aspecte oral.

Constatem una vegada més que caldria reforçar els nivells de lectura en veu alta i d’expressió oral entre els joves i també constatem que l’habilitat dels joves per adquirir la part més tècnica del doblatge és altíssima. Ens han dit que s’ho han passat molt bé i nosaltres també hem estat ben a gust mostrant la nostra feina.

Agraïm moltíssim a Plataforma per la Llengua l’oportunitat que ens donen de divulgar el món del doblatge i de la locució en general.

Ara ens queda anar a Sabadell, al mes de juny, on oferiment un taller obert a tothom, al carrer, un dissabte al matí. És evident que el doblatge professional requereix unes condicions que no es donen a l’aire lliure, però n’hi ha ben bé prou per obrir aquest àmbit (que viu tan tancat a les sales de gravació) al públic.

 

arenys 6 arenys 1DSCF1987arenys 8arenys 11   esparreguera 6  esparreguera 7